search
ADD_HEADER

Add product

Add classified

Add company

ACCOUNT_HEADER

HEADER_LOGIN

HEADER_LOGIN_POPUP_REGISTER_AS_USER

HEADER_LOGIN_POPUP_REGISTER_AS_COMPANY

LANGUAGE_HEADER

Current language: NEDERLANDS

arrow_back
arrow_back

Dry Aged Beef

Adres:
Celsiusbaan 6B
3439 NC Nieuwegein, Nederland
phoneTelefoon:
Klik om telefoon te tonen
launchWebsite:
Dry Aged Beef Nieuwegein
close

Dry Aged Beef bedrijfsbiografie

Algemene informatie

Rundvlees wordt vaak te vers gegeten. Om de smaak echt tot zijn recht te laten komen, net zoals dat vroeger gebruikelijk was, is het nodig dat het vlees enkele weken rijpt. Het vlees wordt gerijpt in een speciale koelcel, waar de luchtvochtigheid, luchtcirculatie en temperatuur nauwlettend in de gaten gehouden worden. In de periode van rijpen blijft het vlees in de been, wat de smaak nog meer ten goede komt. Deze wijze van vlees rijpen noemen we ook wel “ dry ageing”. Dit is anders dan de gebruikelijke manier van vleesverwerking in Nederland, waarbij het vlees na verwerking vacuüm wordt verpakt. Bij dry ageing duurt dit proces minimaal 21 dagen.

Celsiusbaan 6B Nieuwegein

Openingstijden:

maandag :07:00 - 18:00
dinsdag :07:00 - 18:00
woensdag :07:00 - 18:00
donderdag :07:00 - 18:00
vrijdag :07:00 - 18:00

Parkeren:

The company has a parking lot.

Telefoon:

Website:

Website

Trefwoorden

Dry Aged Beef beoordelingen

Beoordeel dit bedrijf

Vergelijkbaar met jouw pagina?

Zorg ervoor dat iedereen jou en je aanbod kan vinden. Maak een speciale bedrijfspagina op

Bent u eigenaar van Dry Aged Beef ?

Bent u de eigenaar van dit bedrijf?Mis dan niet de kans om het profiel van je bedrijf bij te werken, producten en aanbiedingen toe te voegen en je zoekmachine ranking te verbeteren.

close