Dry Aged Beef
3439 NC Nieuwegein, Nederland


Dry Aged Beef bedrijfsbiografie
Algemene informatie
Rundvlees wordt vaak te vers gegeten. Om de smaak echt tot zijn recht te laten komen, net zoals dat vroeger gebruikelijk was, is het nodig dat het vlees enkele weken rijpt. Het vlees wordt gerijpt in een speciale koelcel, waar de luchtvochtigheid, luchtcirculatie en temperatuur nauwlettend in de gaten gehouden worden. In de periode van rijpen blijft het vlees in de been, wat de smaak nog meer ten goede komt. Deze wijze van vlees rijpen noemen we ook wel “ dry ageing”. Dit is anders dan de gebruikelijke manier van vleesverwerking in Nederland, waarbij het vlees na verwerking vacuüm wordt verpakt. Bij dry ageing duurt dit proces minimaal 21 dagen.
Celsiusbaan 6B Nieuwegein
Openingstijden:
Parkeren:
The company has a parking lot.
Telefoon:
Website:
Website
Trefwoorden
Dry Aged Beef beoordelingen
Beoordeel dit bedrijf
Verwijder
Verslag
Zorg ervoor dat iedereen jou en je aanbod kan vinden. Maak een speciale bedrijfspagina op
Bent u eigenaar van Dry Aged Beef ?
Bent u de eigenaar van dit bedrijf?Mis dan niet de kans om het profiel van je bedrijf bij te werken, producten en aanbiedingen toe te voegen en je zoekmachine ranking te verbeteren.